Abkant Press
favicon

Abkant Press

Sanayi sektörü başta olmak üzere birçok sektörde kullanım alanına sahip olan Abkant pres CNC kontrollü olup metal saç levhaların bükülerek şekillendirilmesinde kullanılmaktadır.

Abkant pres ile şekillendirme işlemi erkek ve dişi olan alt ve üst kalıplar arasına saç metalin yerleştirilerek baskı uygulanması ile gerçekleştirilmektedir. Üst kalıbın alt kalıba baskı uygulamasıyla sac metal istenen forma ulaşır. Metal malzemelerin bükümleri, makinaya daha önceden yüklenen yazılımlarda bulunan ölçülere göre gerçekleşir. 

Gelişen teknolojiye uyum sağlayabilen Abkant pres makinası ile yüksek kaliteli, daha hızlı ve daha kolay bir şekilde üretim yapılması amaçlanmaktadır. Saç metale uygulayacağınız basıncın seviyesi Abkant pres makinaları ile ayarlanabilir ve CNC kontrol panelinden ayarlanan değerler doğrultusunda büküm işlemi yapılabilir.

Abkant pres makine kullanımından önce yapılacak olan şekillendirme tasarlanır ve bu tasarıma uygun olarak işlem uygulanır. Makinenin kullanımındaki görevli operatör hazırlanan tasarımı dikkate alarak makinenin hassas ayarlarını gerçekleştirir. Bu ayarlamaların gerçekleştirilmesi, operatörün büküm ve şekillendirme işlemini yapmasını kolaylaştıracak ve hata riskini ortadan kaldıracaktır.

KSM Çelik Metal
KSM Çelik Metal